vineri, 23 mai 2014

Promotia 1974 a Liceului Militar Dimitrie Cantemir - Breaza sarbatoreste , in perioada 01-03 august 2014 , " la locul faptei", a 40-a aniversare de la absolvire

 "Promotia 1974 a Liceului Militar Dimitrie Cantemir - Breaza  sarbatoreste, in perioada 01-03 august 2014 , "la locul faptei",  a 40-a  aniversare de la absolvire. 

De la ministrul apararii pana la cel de-al 330-lea absolvent, in orice ordine doriti, va  rugam sa confirmati participarea la brezeanul nostru coleg  Iancu Vladimir, telefon 0746218357 sau 0244340435.

 Deasemenea, rugam faceti cunoscuta, prin orice mijloace,  revederea noastra. Lasati totul balta si veniti la revederea  noastra ! Merita !"

10 comentarii:

  1. Si voua va este rusine sa va prezentati cu gradul militar pe care il aveti ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonimule,n-ai inteles nimic! Incepand cu anuntul convocator dorim sa intram in atmosfera anilor de atunci. In LMDC, ca si in orice alt LM, gradele sunt onorifice. Asa ca....zbarci d;aci cu asemenea probleme false. Dar ai putea si sa transmiti mai departe despre intalnirea acestei promotii. Daca n-ai fi anonim, te-as cinsti cu o bere. General profesor doctor inginer.....s-atat!

      Ștergere
  2. Domnul Dusa este absolvent al LM Breaza? Cred ca de atunci se prevedea ca va ajunge ministru, fiind primul absolvent urmat de ceilalti 329.

    RăspundețiȘtergere
  3. Dl Dusa este civil pur sange!... Cred ca anuntul se refera la dl. Dobritoiu.
    Marius Dobrescu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bine gandit dle Dobrescu. Felicitari! Cat priveste comentariul anonimului de deasupra Dvs., atata-l taie capul!
      Florian IONICA

      Ștergere
  4. Un cantemirist este un cantemirist,..si atat. Cine nu stie despre ce este vorba bate campii, evident.
    Distractie placuta, colegilor!!!
    Semneaza,...un cantemirist mai tanar...cu vreo 8 ani!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim f mult. Sa dea Bunul Dumnezeu sa avem o prezenta peste 50%! Fiindca daca vom fi prezenti, distractia va fi asigurata. Apropos colegule : mai stii vreun absolvent de LM, care sa fi fost ministrul apararii?

      Ștergere
  5. Dl.Dusa este absolvent al Liceului Silvic Gurghiu,jud. mures. va doresc succes la revederea organizata.Un fost ,,nasturas" de la c-lung m.,prom.1973.
    Apevistul

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim f mult. Citeam recentul articol publicat de dl.col(rez) Macovei Remus,pe site-ul SCMD, dupa ce l-a intalnit la Iasi pe dl Dusa. Raspunsurile acestuia le pot sintetiza astfel : de la Gurghiu la Stefan Gheorghiu,nici nu-i prea mult.Sau "a dat-o-n balarii" ! Apropos colegule : mai stii vreun alt absolvent de LM care sa fi fost sau sa fie ministrul apararii ? Ceea ce era de demonstrat!

      Ștergere
    2. Nu si nici nu mi-as dori ! Noi sa facem ceea ce stim,lasa-i pe altii sa faca politica,mi-as dori,in schimb,ca seful s.m.g.sa fie un militar adevarat,cu onoare ,verticalitate si demnitate care sa-si poata permite sa dea cu pumnul in masa,cand este nevoie ! m-am saturat de cei care iau pozitia ghiocelului pt.a li se mai da o stea in plus.Actualul,chiar daca este de sub cetatea Neamtului,va primi in mod cert cea de-a 4 stea de gl.,ca urmare a unei activitati cvasianonime. Am impresia ca,fara a generaliza,la unii ar trebui inlocuite stelele de gl.cu ghiocei,i-ar reprezenta mult mai corect. Dar sa auzim numai de bine!
      Apevistul

      Ștergere